Musical De Tocht

In een Nederlandstalige muzikale theaterbeleving neemt Musical De Tocht je mee in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.

Is de band van vroeger sterk genoeg of verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? Musical De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden. 

De Tocht Merchandise BV

De Tocht Merchandise BV is de officiële partner van Musical De Tocht voor het creëren, ontwikkelen en produceren van de unieke Tocht-merchandise. Heeft u vragen hierover? Stuur dan uw email naar detocht@2bmade.nl en dan geven we u zo spoedig mogelijk een helder antwoord.

De Tocht Merchandise BV is een samenwerkingsverband tussen De Tocht BV en 2BMade BV.

2BMade is al ruim 15 jaar de betrouwbare partner op het gebied van promotionele artikelen. Wij denken mee, adviseren en ontzorgen onze partners. Je kan bij ons terecht voor give-aways, luxe relatiegeschenken, promotioneel textiel, merchandise-producten en eindejaarsgeschenken. Alles draait bij ons om aandacht: aandacht voor onze partners, voor de opdrachten, voor de markt, en voor de mensen met wie we zakendoen. Wij doen er alles aan om een product te leveren dat je merk versterkt en waar je blij van wordt. 

Wij creëren merk-waardige zichtbaarheid voor onze relaties met een uniek promotioneel product.

Neem contact op

Volg ons op Instagram